leaf

Despre Sinupret®

Unicitatea produselor Sinupret®

Unicitatea produselor Sinupret®

Produsele Sinupret® reprezintă o combinație unică de 5 plante, care au acțiune complexă în tratamentul rinosinuzitelor acute și cronice.

În cazul rinosinuzitei, Sinupret® nu doar elimină simptomele, ci vindecă boala. Pe lângă efectul mucolitic și acțiunea antiinflamatoare, Sinupret® este singurul medicament care a demonstrat acțiune secreto-motorie la nivelul mucoasei nazale și al sinusurilor paranazale. Sinupret® restabilește clearance-ul mucociliar, așa-numitul mecanism de auto-curățare, care elimină din cavitatea nazală mucusul, bacteriile, virușii și alte impurități din aer, accelerând recuperarea și previne dezvoltarea complicațiilor. Cercetătorii americani l-au numit "Sinupret-efect". În plus, Sinupret® și-a dovedit activitatea antivirală asupra celor mai frecvenți întâlniți virusuri respiratorii. Astfel, acțiunea complexă a Sinupret® vă permite să tratați eficient rinosinuzita acută și cronică.

O altă caracteristică unică a preparatului Sinupret® este tehnologia de producție - produsele companiei germane "Bionorica SE" sunt produse în conformitate cu tehnologia PHYTONEERING. Acest lucru garantează întotdeauna un standard de înaltă calitate pentru medicamentele "Bionorica SE", inclusiv linia Sinupret®.

Din 2012, "Bionorica SE" a lansat o formă revoluționară - Sinupret® EXTRACT.