Noutăți

Reguli de zbor confortabil

Reguli de zbor confortabil

La decolare și aterizare, dați de băut apă sau oferiți suzeta sau puneți copilul sugar la sân și oferiți o acadea (o bomboană) unui copil de peste 2 ani. Mișcările de sugere sau masticație ajută la egalizarea diferenței de presiune barometrică. Este deosebit de eficient în timpul mișcărilor de masticație astuparea urechilor cu degetele și apăsarea ușoară de mai multe ori.

De asemenea, copilul trebuie să încerce să expire pe nas cu nările astupate. Desigur, el nu va reuși să o facă în adevăratul sens al cuvântului. Cu toate acestea, obiectivul principal este creșterea presiunii din nazofaringe, deschiderea orificiilor tuburilor Eustache și, astfel, ”suflarea” lor, ceea ce permite restabilirea echilibrului de presiune de pe ambele părți ale timpanului.

De asemenea, cu câteva zile înainte de plecare, consultați medicul dumneavoastră cu privire la utilizarea medicamentului Sinupret®. El fluidifică mucusul și ajută la elimiarea lui, scade edemul mucoasei, astfel eliberează căile nazale, ceea ce reduce presiunea asupra timpanului.

Cu un cântec mai distractiv!

În caz de nas înfundat la un adult sau un copil, aveți posibilitatea să cântați un cântec la decolare cu gura închisă și nasul astupat. Apoi faceți același lucru cu gura deschisă.

Urmând aceste sfaturi simple, puteți face față cu ușurință zborului!